Alarmi i sigurnosne kamere

Alarmni sustav Bežični G3 GSM

BESPLATNA DOSTAVA
299.00 KM
89.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Geovision Mrežna kamera 1 MP B/W

BESPLATNA DOSTAVA
2,499.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Snimač Geovision NVR 16ch 2bay, 4K, POE

BESPLATNA DOSTAVA
799.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Geovision Kamera za otvoreno 2MP

BESPLATNA DOSTAVA
269.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Geovision Outdoor IP vanjska kamera 2MP

179.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Geo Vision Outdoo IP 4MP video kamera

BESPLATNA DOSTAVA
459.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Geovision Unutarnja kamera IP Indoor 4MP

BESPLATNA DOSTAVA
599.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Alarmni sustav Bežični O2 GSM

BESPLATNA DOSTAVA
359.00 KM

Alarmi i sigurnosne kamere

Alarmni sustav Bežični G5 GSM

BESPLATNA DOSTAVA
419.00 KM

Nadzorne (IP) sigurnosne kamere. Sigurnost je u svakoj kući i stanu, kao i u poslovnim objektima, kancelarijama i radionicama na prvom mjestu. eKutak.ba je web-shop koji u svojoj ponudi ima raznolike proizvode za sigurnost doma i opreme za kontrolu pristupa i nadzor objekta. U našem katalogu asortimana prodajemo opremu za videonadzor (kamere, snimači, kablovi, diskovi, mikrofoni...), alarmne sustave (žični i bežični), portafone (audio i video), opremu za kontrolu pristupa i sprejeve za samoobranu. Komponente sustava videonadzora Sustavi videonadzora mogu biti iznimno kompleksni. Međutim, manje-više se svaki sustav sastoji od sljedećih komponenti:

Kamere Naravno, za snimanje slike i videozapisa potrebna je video kamera. Danas se obično koriste IP kamere za potrebe video nadzora, ali za puno sustava se i dalje koriste analogne kamere i snimači.

Kablovi Putem kablova se slika koju je snimila kamera šalje do snimača. Za IP kamere se koriste UTP kablovi, za analogne koaksijalni.

Snimači Snimač prima snimljeni video sa kamere te ga sprema na disk i prikazuje ga na spojeni monitor. Tzv. mrežnim snimačima moguće je pristupiti i putem mreže te vršiti pregled uživo ili pregled snimljenog materijala sa PC-a ili mobitela.

Napajanja Za napajanje analognih kamera obično se koristi 12 VDC ispravljač. IP kamere najčešće podržavaju PoE te imaju mogućnost da ih se napaja putem mreže, ukoliko switch ili snimač ima na sebi PoE portove.

Mrežni uređaji Pošto IP kamere i mrežni snimači koriste TCP/IP protokole za prijenos signala, za međusobnu komunikaciju potrebna je računalna mreža te uređaji poput routera i switcheva. Obično je postojeća računalna mreža i više nego dovoljna da podrži sustave videonadzora manje do srednje veličine.

PC sa video softverom Na računalo klijenta obično se instalira softver za pregled i upravljanje video nadzorom. Softver ovog tipa omogućuje prikaz videa uživo, pregled snimljenog materijala, upravljanje kamerama i snimačima… Mnogi proizvođači danas nude i pregled snimke putem aplikacije na mobilnom telefonu.


Sigurnosne kamere su velika potreba u ovo vrijeme. To je zaštićeni uređaj koji pomaže u otkrivanju kriminalnih djela. To jednostavno nije potrebno za provođenje istraga. Ovo je vrijeme u kojem ga koriste i građani za čuvanje svog doma. Postavlja se u visoke zgrade, trgovine, ulična svjetla i stanove kako bi se provjerilo ulaze li ljudi i izlaze. Kako se stopa kriminala povećava, potrebna je učinkovita tehnologija. Kako je potreba za njima sve veća, njihova cijena postaje pristupačna. Zgodan je za korištenje. Odjel za borbu protiv kriminala zamolio je ljude da ih koriste što će im biti od velike pomoći.