214.95 KM
399.90 KM
+
Nema na zalihi
88.00 KM
599.00 KM
239.90 KM
+
Nema na zalihi
-13%
399.90 KM
32.95 KM

Kupite putem interneta dječje autosjedalice

Kupite putem interneta dječja kolica i dodatke po povoljnim cijenama od eKutak-a. Istražite našu web stranicu da biste pogledali kolekciju.

Kako izabrati prava kolica? Kakva kolica su potrebna novorođenčetu, kakva bebama, a kakva djeci koja već mogu samostalno sjediti? Za dječja kolica morate međusobno ih usporediti po tipu, materijalima i cijeni. Jedino ćete tako izbjeći pogrešnu kupovinu. Kategorija Dječja kolica uključuje kolica za novorođenčad i bebe, a možete izabrati kolica sa 3 ili 4 kotača te kolica za jedno ili više djece (kolica za blizance ili trojke). Kolica se biraju ovisno o djetetovoj dobi, različito su oblikovana pa prije kupovine svakako pogledajte veliki raspon modela.
Dječja kolica bih inovacija je u automobilima za mlade koji mogu uživati u vožnji. Raspon inovacija egzotičnih automobila u igračkama nije zaustavljen. Ima širok raspon i također nije pristupačan svima. Budući da je to nešto novo na tržištu i polako raste s povećanjem potražnje za djecom. Međutim, kada se želi kupiti mala izvedba automobila, potrebno je provjeriti sve najnovije modele i usporediti cijene kako bi se dobio zapanjujući proizvod. Kupac mora imati na umu da vozilo ima sve sigurnosne značajke.