Samsung promocija TV-a

Frame KV

Upotpunite svoj dom The Frame televizorom i na poklon dobivate Soundbar HW-S40T za dodatni ugođaj. Promocija traje od 10.02. do 21.03.

Sigurni smo da vaš prostor zaslužuje više od običnog TV-a. Vaš prostor zaslužuje TV koji je uvijek vrijedan pogleda, bez obzira na to je li uključen ili ne. TV koji je odraz vas i onoga što volite. A to su posebni modeli Samsung televizora: The Frame TV! I sigurni smo da je ovo pravi trenutak da se odlučite za kupovinu. Ako od 10. veljače do 21. ožujka odlučite svoj dom upotpuniti ovim izvrsnim modelima televizora, dobivate na poklon jedinstveni Soundbar HW-S40T za dodatni ugođaj.

Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umjetnički način rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umjetničke galerije. Doživite moderan način prikazivanja svoje umjetničke kolekcije, a možete birati da to budu djela svjetske umjetnosti ili vaše lične fotografije. Imate i dodatnu mogućnost prilagođavanja svom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. Odaberite idealan okvir prema svom enterijeru, ukusu ili umjetničkom djelu – jednostavno i lako zahvaljujući magnetima za postavljanje i skidanje okvira. 

Uživajte u realističnim bojama koje zadržavaju bogatstvo detalja i teksture. Kvaliteta slike – najbolje što QLED tehnologija nudi.

Vaš novi The Frame upotpunit će idealan poklon koji je spremio Samsung – Soundbar HW-S40T, koji je dizajniran tako da prirodan zvuk dopire do svakog dijela prostorije.

Promocija traje od 10.2. do 21.3.2021. ili do isteka zaliha. Uz kupovinu The Frame modela iz 2020. , dobijate Soundbar HW-S40T.  Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je registrirati svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovdje!

Modeli za koje se ostvaruje promotivna akcija:
QE65LS03TAUXXH
QE55LS03TAUXXH