Uvjeti korištenja

Kupovina
Kupovina putem web trgovine eKutak.ba je veoma jednostavna. Izaberite proizvod koji želite i slijedite link DODAJ U KORPU. Unesite vaše osobne podatke i pošaljite nam narudžbu. U slučaju da traženi uređaj trenutno nemamo na lageru, biti ćete kontaktirani zbog daljnjeg dogovora. Robu možete poručiti i preko telefona ili porukama na našim društvenim mrežama.

Cijene
Sve cijene su izražene u KM sa PDV-om.

Način plaćanja
Plaćanje se vrši gotovinski, virmanom, karticama jednokratno i na rate ili putem MKD Mikrofin organizacije.

Dostava
Dostava se vrši preko dostavne službe ExpressOne.

Garancija
U opisu svih uređaja je istaknut vremenski rok trajanja garancije, ukoliko uređaj nema naznačeno trajanje garancije, taj uređaj ne podliježe garanciji.

Reklamacija
Skoro svi uređaji se testiraju i isprobavaju prije slanja tako da je mogućnost reklamacije veoma mala. Ukoliko ipak dođe do potrebe za reklamacijom, kupac je dužan dostaviti uređaj u ekutak.ba ili u najbliži ovlašteni servis.

Povrat robe – 100% garancija
Povrat robe je moguć u roku od 15 dana od dana kupovine. Roba ne smije biti otpakirana, mora biti nekorištena i u originalnom pakovanju. 100% povrat novca na tekući račun kupca (umanjen za troškove dostave ukoliko su postojali). Kupac snosi sve troškove povrata robe trgovcu!

Zaštita privatnosti
U ime Internet web trgovine eKutak.ba, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima to jest korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informiranje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima i kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet web trgovine eKutak.ba kao i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti po zakonu Bosne i Hercegovine.