Garancija I Kvaliteta

Posebnu pažnju posvećujemo razvoju usluga za naše korisnike. Kontrola kvalitete svih procesa u našem poslovanju i stavljanje korisnika na prvo mjesto garantiraju sigurnost online kupovine i zadovoljstvo kupaca.

Najbolje akcije

Pratimo vaše potrebe i snižavamo cijene proizvoda koji vam stvarno trebaju. Važno nam je vaše mišljenje i želje te vas pozivamo da ih izrazite na [email protected]. Kako biste uvijek bili informirani o akcijama, prijavite se na naš e-mail newsletter i na mail će vam tada stizati najbolje akcije i dodatni popusti samo za newsletter korisnike.

Sigurnost i načini plaćanja

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno. U poslovanju koristimo jednake standarde sigurnosti koje koriste eBay, Amazon i ostali veliki web shopovi. Uz sve to, jamčimo vam i zaštitu vaših osobnih podataka. Omogućavamo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima i životnom stilu. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke, kreditnim karticama jednokratno ili do 24 rate, Internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje.

Brza i pouzdana dostava

Dostavljamo do vaših vrata, u cijeloj BiH i to za samo 8KM po narudžbi bez obzira koliko imate artikala u košarici, ako je narudžba iznad 200km.

Mogućnost povrata robe

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili karakteristikama proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka paketa.

Otvorena komunikacija s kupcima

Svaki smo radni dan dostupni telefonski, putem e-maila [email protected] te na Online chatu i društvenim mrežama Facebook i Instagram. Slijedite nas, postavite nam pitanje, izrazite svoje želje i kritike ili saznajte najsvježije informacije putem bilo kojeg od navedenih kanala, a mi vam garantiramo da ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Vaš eKutak tim!