Načini plaćanja i dostava

Platite karticama – jednokratno ili obročno do 24 rate.

Naručene proizvode moguće je platiti gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke, direktnom bankovnom transakcijom (uplatnicom ili internet bankarstvom), jednokratno karticama MasterCard®, Maestro® ili Visa te na rate za korisnike UniCreditCard platnih kartica Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa, za korisnike Intesa SanPaolo banke platnih kartica Visa Inspire i American Express te korisnike Sberbank Cash Card kartice. Za plaćanja na rate cijena se povisuje za 10% bez obzira na broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Gotovinsko plaćanje – Plaćanje se vrši gotovinski pri preuzimanju (dostavi) narudžbe

Virman/uplata na žiro račun

Plaćanje po predračunu možete izvršiti na naš račun u banci. Kada prilikom zaključenja narudžbe izaberete način plaćanja po predračunu, dobit ćete podatke na koji račun treba izvršiti plaćanje. Također, možete nas pozvati i zatražiti da vam pošaljemo predračun.

Brza i pouzdana dostava

Vaša pošiljka je osigurana od gubitka u dostavi. Više o našoj usluzi dostave možete saznati pozivom na tel. 063 194 132, Email: [email protected] ili putem Online Chat podrške
Uvjeti dostave
Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni od 8KM.  
Dostavna služba od preuzimanja pošiljke u skladištu biti će dostavljena u roku od 24 do 48 sati na adresu kupca. Naše osoblje će vas kontaktirati telefonski prije slanja. Ako roba nema na stanju, kolege iz dostavne službe će upisati vaše podatke i kontaktirati vas kada nariučeni artikl bude dostupan. Ured za dostavu radi svaki dan osim vikenda.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.